Påskpyssel

Ja, då stundar det påsk snart. Trots den stylist jag är. Så är jag pinsamt dålig på att piffa inför denna högtid. Det blir inte med samma engagemang som jag har inför julen. Jag har försökt. Troligtvis är det kanske för att årstiden nu är så mycket mera på ”g” att man distraheras av mycket annat. Jag är också lite lat så det är liksom inte värt att dona i dagar bara för några påskdagar. Men jag har i alla fall fotat av några fina arr jag sett i olika sammanhang tidigare som jag tycker är fina och enkla att göra. Om inte annat så lite småtrevligt pyssel.

Dessa papier-maché kycklingar hade en kollegas barn gjort. Jag föll direkt. Sååå bedårande söta. De övriga bilderna tycker jag visar att ta lite vad du har och arra. Bilden på hyacintodlingen är helt fantastiskt. Den tog jag förra året på Rosendals trädgårdar.

DSC05411 DSC05360 DSC05347 DSC04601 DSC00235 DSC05531 Div bilder 08a 024 Div bilder 08a 025 DSC00006 DSC01199 DSC01198 DSC00838

Det här inlägget postades i Eva, Garden, Interior och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>