Flytande dag

20130402-135149.jpg

En dag i veckan försöker jag hålla mig flytande på bara nyttigheter. Har varit lite sisådär med den rutinen men nu e de skärpning på det. Särskilt efter nya vetenskapliga rön från förra veckans avsnitt av ”Vetenskapens värld”. Kolla svt play! Det avsnittet om just fasta motiverade mig ännu mer att följa min linje med en flytande dag i veckan. De kan man verkligen unna sin kropp efter allt man stoppar i sig. Faktum är att det inte är hunger som är det jobbiga (som många tror) utan mer vanan att inte få äta och mumsa som gör sig påmind. Så mitt tips är att investera i en foodprocessor så du kan göra dina egna härliga, helst ekologiska, drycker. Adda på med nyttigheter som vetegräs, fibrer med mera. Det är det bästa jag köpt utan tvekan. Tips. Viktigt är att kolla styrkan på motorn mer än märket. Ju högre – desto mer bättre och hållbar. Enjoy!

20130402-134631.jpg

Det här inlägget postades i Eva, Health och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *