Med tanke på…

Jo, angående tidigare inlägg om min förkärlek till lite förfall och patina fick jag i dag uppleva ett lite omtumlande staketdrama. Sen jag flyttade ner till Skåne har jag lagt märke till att det är väldigt vanligt med staket och murar. Det är särskilt en sort som många har och som jag fastnat för. Så kallade ”Danska pinnar”. Det är granslanor(från toppen på granen)som sätts ihop tätt, tätt. Det är sååå charmigt och smälter så fint in i naturen. Särskilt de med några år på nacken. Fint som fondvägg till plåtningar också.  Hur som. Har senaste veckan, på ett bygge här i närheten som jag passerat, tyckt mig se några lite ”danske” pinnar deras skräphög. Tog mig en närmare titt i dag och jo, mycket riktigt så låg där en hel del ”danska pinnar”. Ve o fasa!Jag frågade killarna på bygget om jag kunde få ta några ”pinnar” och fick till svar att då får du allt skynda dig för de ryker i dag.  Stylista som man är så är bilen alltid rustad med såg, hammare, handskar med mera. Det kom väl till pass i dag och det var på håret att jag hann med denna räddningsmanöver. Phu, gissa om de rådde kamp mellan mig och lyftkranen. Det var ganska slitsamt att få loss dem men en gäng fina pinnar fick ja me. Dessa stunder av förödelse är verkligen smärtsamma. (Det blåste en del så bildkvalitén e kanske inte den bästa.) IMG_3955

IMG_3958

IMG_3964IMG_3961 IMG_3963  IMG_3967

Det här inlägget postades i Eva, Garden, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>