Poetiskt förfall

bildJag Är ofta ute och rekar miljöer. Jag älskar att åka runt och kolla hus och hem av alla de slag. Men inget får mig att gå i gång som gamla förfallna hus, gårdar, bodar med mera. Vad som. Bara det är förfallet. Det finns något oerhört vackert och spännande med det. En magi på nå vis. Tyvärr delar inte så många tjänstemän denna passion så många ställen rivs med tiden. Hade jag varit med på den tiden man rev Stockholm hade jag garanterat kramat både almar och ockuperat rivningshotade byggnader. Bifogar veckans upplevelse.
20130411-122717.jpg

Det här inlägget postades i Eva, Garden, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>