Juicing

Älskar alla juicing places som börjar poppa upp lite överallt….. Idag blev det en färskpressad juice på Squeezed Up Juicebar. Nyttigt, gott och uppfriskande! Det blev det en ”Oh Baby” med päron, annanas, ingefära och mynta. Så mycket härliga nyttigheter i färsk frukt. Både päron och annanas är fulla med vitaminer och antioxidanter, färsk ingefära är både anti-inflammatorisk och bra för immunförsvaret, mynta blad är bra mot bakterier och ger en fräsch andedräkt, det sägs även att krossade mynta blad håller tänderna vita, de ni….bild-8 Fotor0421165954

 

Det här inlägget postades i Annika, Food&Drinks, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>