Ugg ull gulligt

Trots den vintermänniska jag är, så har till och med j a g fått nog av denna något långa vinter. Mössan och vantarna mina har nu fått inta sin lilla ”timeout” för denna säsong. Men efter pressveckan nu, då jag fick ta del några av nyheterna från Uggs, så ser jag snudd på fram emot nästa vintersäsong. Bedårande, coola, underbara, teddyklädda och guldströsslade hörlurar, öronvärmare och chica (after-ski)väskor kommer både att värma och förgylla ”min” nästa vinter.20130424-234420.jpg20130424-233500.jpg20130424-234446.jpg

Det här inlägget postades i Eva, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>