Skogens helande kraft

bild_3-1I helgen har jag varit i skogen, hur härligt som helst. Skogsterapi. Flera skogsterapi projekt har gjorts världen över och man har kommit fram till att bara genom att vistas i skogen så ökar det vårt välbefinnande. Stressnivån sänks, blodtryck och hjärtfrekvensen balanseras, cortisol, adrenalin och noradrenalinet (stresshormon) sänks, immunsystemet påverkas positivt. Skogen har fantastisk läkande effekt. Bra för både kropp & själ!  The magic healing power of trees!

”Nature doesn’t bang any drums when she bursts forth into flowers, nor play any dirges when the trees let go of their leaves in the fall. But when we approach her in the right spirit, she has many secrets to share. If you haven’t heard nature whispering to you lately, now is a good time to give her the opportunity.”  Osho

bild_2-4

bild_1-2

 

 

 

Det här inlägget postades i Annika, Garden, Health, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>