Välsmakat i hamnen

 

Var i veckan och plåtade på Saltimporten som ligger längst ut på den yttersta spetsen av Malmös hamninlopp. En fastighet med otroligt coola fräscha industrilokaler med hyresgäster som alla jobbar inom design och form. Detta tycker jag är en av Malmö stads absolut mer spännande stadsdel. Här finns också Malmökockarna Ola Rudin och Sebastian Persson som öppnat sitt Saltimporten Canteen med koncept att servera högkvalitativ lunch. Lokalen är snyggt stilren och sparsmakat inredd. Här äter man gott i harmonisk polerad betongmiljö. Skönt annorlunda lunchställe värt att besöka. bild 6 bild bild 2 bild 3 bild 5. För mer infosaltimporten.com

 

20130516-221416.jpg

20130516-221440.jpg

Det här inlägget postades i Eva, Food&Drinks och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>