I ett med naturen

Fortsättning följer angående inred med inspiration från naturen. Förutom att dekorera soffan med vilda djur så behövs ju så klart en fondvägg för att förstärka feelingen. På trendgruppens visning hade de en sirlig tapet med lövtunna blad från svenska Borås stationerade företaget ”Rebel Walls” som har ett brett sortiment av designade snygga tapeter. Du kan också själv skapa ditt egna motiv och trycka upp. Bra också är att det görs miljövänligt vad gäller spill och energiförbrukning OCH mycke bra- för varje beställd tapet går 20 kr till Habitat for Humanity. Ett internationellt husprojekt där varje tapetserade rum, hjälper människor i nöd att få ett eget hem. Good. För mer info www.rebellwalls.se. För den lite mer grovhuggne så har Rusta fin björkskog alternativt staplad ved.

20130517-114448.jpg

20130517-114525.jpg

20130517-114608.jpg

20130517-133544.jpg

Det här inlägget postades i Eva, Interior och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>