Tack solguden!

Jag blir lycklig…. av de dagar då solguden är med mig. Att göra en utomhusfotografering där bilderna kräver solljus är inte alltid lätt. Det behövs en del planering. Man kan ju aldrig veta hur vädret blir… Jag brukar alltid boka upp fotograf och locationställe en extra dag när jag planerar en utomhusfotografering, bara för att vara säker.

Strålande väder!

I går gjorde jag en utomhusfotografering för tidningen Nya Rum och det var strålande sol!! Det blev en fantastisk arbetsdag med allt lyx man kan tänka sig.

Sol, Champange och ostron…

Jag hade med mig ett toppengäng, fotograf Brian Predstrup, Ass Anna-Stina Örtqvist och egen proffsig bartender Philip Kumar som blandade de goda drinkar som var med på bilderna.

IMG_2754

Alltid njutbart med goda ostron.

bild-59

Ja, jag bjuder på denna..

bild-65

Anna-Stina, Philip och brian, njuter av en god Champange.

Okej vi jobbade lite också, bjuder på lite bakomkullisen bilder.

bild-56

 

bild-54

bild-61bild-63 Kändes sådär att behöva hälla ut Champagnen efter fotograferingen. Philip fick uppdraget.

bild-64

Och heja Norge, så klart på 17 maj!

Det här inlägget postades i Food&Drinks, Interior, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>