Först i kön…

brobildikea metod 3 ikea metod 1 ikea metod 2 Vi hörde tidigt i våras talas om att Ikea var i gång med att lansera ett nytt modernt, funktionellt, prisvärt, kvalitativt bra kök vid namn ”Metod”. En av deras absolut största sortimentssatsning på över 20 år! Med tanke på vårt behov av ett kök så blev vi genast intresserade av detta unika nya. Dock var vår issue en deadline att anpassa oss till så att vänta in 3 juni, då det lanseras i Sverige, var inte att tänka på. Men efter närmare efterforskningar visade det sig att Danmark skulle bli först med att sälja det. Så i dag bar det i väg till Denmark för lite köks shopping. (finns ju roligare saker att inhandla men men) Väl på plats på danska Ikea gick det inte att undgå detta verkligen var en stor satsning de gjort. Sägs ha tagit 8år att rita. Hur som. Vi kom fram till att ett sådant får det bli. Dock blev inte själva inköptet så enkelt som vi förväntat oss. Det känns ju så lätt på nå vis att ”bara” åka över bron, som förbinder oss länder samman, men i slutändan, ju närmre formalian vi kom, visade det sig att vi ändå är olika nationaliteter. Dock var resan över inte förgäves. Vi fick komplett utfört skissunderlag med oss. Tur det för i på svenska Ikea har man ännu inte fått ritprogrammet. I och med vår medtagna danska skiss kunde vi göra beställning i dag, i Sverige. I och med det blev vi, enligt säljaren, första beställarna i Sverige. Spelar noll roll men ändå lite kul att vara första kund. Lite kulig värdelös info. Man är ju ofta sist i kön på Ikea. Men inte i dag. Ha ha. Vi körde på vitt , vitt utan brytning med grå kantlist. Klassiskt snyggt. Jag återkommer med bilder då det är på plats. Läs mer på www.ikea.com

Det här inlägget postades i Interior och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *