Nitlott

Årligen har jag äran och nöjet att bli inbjuden till ett oerhört trevligt och härligt event. Vid ankomsten försågs vi alla med ett glas mousserande, kram och lott, vilket innebär att ingen går lottlös hem. So Lovely. Så denna bedårande afton fanska snart alla var på plats så var det dags för första dragning. Vinsten visade sig vara en helkväll med mysnallen, alias Anders Bagge. En helkväll och midda under inspelning med allt roligt det innebär. Han var alltså fysiskt närvarande (till allas förtjusning)för att gratulera de tre som kammade hem vinsten. Min lott blev dock något helt annat än en glammig afton med Idolbaggen. Lotto vinst nr 47, som jag hade, gav en årsförbrukning av tamponger. Kanske inte helt tajmat men men. Roliga, varierande vinster är det garanterat i alla fall.

20130601-000440.jpg

20130601-003504.jpg

20130601-153631.jpg

Det här inlägget postades i Eva, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>