Isabel Marant

Ja nu är det ju så att jag inte är en stor fan av dessa gästdesigns projekt faktiskt….. Jag fixar inte hysterin när det släpps…. Den galna shopping crowden med något vilt i blicken som sliter åt sig sina byten som om det vore på liv och död, gör mig nästan lite rädd faktiskt. Men himla bra försäljningsknep och himla bra PR är det ju!

Och nu är det klart vem som blir nästa gästdesigner hos HM – Isabel Marant. Franska Isabel Marant gör kläder med en parisisk boemiskt rock´n roll twist. Ja men nu börjar jag nästan hoppas på att kunna ro hem något fint plagg i höst. Fast jag har lovat mig själv att istället för att trängas på någon lansering så ska jag i lugn och ro köpa något jag verkligen vill ha av det märket det gäller. Här några bilder från Isabel Marants egna vår resp höstkollektion.

SS-13

SS-13

AW-13

AW-13

Isabel Marant

Isabel Marant

Det här inlägget postades i Annika, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *