Livscoaching

20130615-181856.jpgAlltid lika trevliga att träffa min vän Lotta, vi pratar ofta livet, om livet, pratar och utövar personlig utveckling, åker på olika retreats både här och ute i världen där vi både landar och fyller på, tar del av olika visdomar från världens alla hörn, både tillsammans och var och en för sig, vi utvecklas och ökar vår självkännedom, yogar, lever livet och skrattar. Lotta är nu certifierad coach, en grym sådan dessutom! Här kommer lite tips från livscoachen att reflektera över……
* Vad får mig att skratta och le?
* När känner jag tacksamhet?
* När älskar jag som mest?
* Vad ger mig mest energi?
* Hur kan jag belöna mig själv?
* Vad ger mig styrka?
* Vad var det bästa jag visste som barn? Som tonåring?
* Vad ger mig livskraft?
Ta dig tid i stillhet och reflektera och skriv sedan ner svaren. Detta är din början till ökad självkännedom, hälsar Lotta.

Det här inlägget postades i Annika, Health, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>