Trädgårdstid!

Just nu njuter jag lite extra av Sverige och svensk sommar. Att bara få sitta utomhus i trädgården i en skön soffa eller solstol och njuta sent in på kvällen, det är livet!

Det är så att vi gärna inreder våra trädgårdar med möbler med marina inslag eller i en romantisk stil, hängmattan får gärna ha en spetskant, möblerna vi väljer är av vacker rotting och krukor har snirkliga detaljer. Allt får gärna vara mindre minimalistiskt designat när vi väljer våra möbler till trädgården. Kanske är det så att vi blir mer romantiska när solen tittar fram?

Här hittar du inspiration till din trädgård!

Tänk på att: Snart har de flesta butiker rea på trädgårdsmöbler och trädgårdsprodukter som finns kvar. Ett bra tillfälle att fynda. Det kommer ju en till fin sommar nästa år också!

Tid för semester och lugn och ro!

17.8029a0ef-1e81-4a3f-881b-e5f653da1bc8 kopiaFina kuddar och dynor från Lene Bjerre.

Fotor0711165010

Fotor0711172528På sommaren vill vi inreda med vackra ting. Produkter från H&M, Nordal, Bloomingville, mm

 

 

Det här inlägget postades i Garden, Interior, Lifestyle, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>