Engelska Elle Decoration

Förra året var jag och fotograf Anna Kern på resa i Indien för att göra lite olika uppdrag. Bland annat gjorde vi ett hemma-hos i Goa, hos fransyskan Nishu som är smyckesdesigner. Hon bodde tidigare i Paris men har på äldre dar valt en softare, skönare tillvaro i Indien. Vi fick nöjet att få vara där en hel dag och fota. Det var en fröjd. Hon påminde lite om Tricia Guild. Lika vacker och färgstark och samma goda smak. Känns kul att det blev engelska Elle decoration som köpte jobbet med publicerng i juninumret. Bifogar några bilder.

87nishue (2).pdf - Adobe Reader 6 5 4 3 2

20130728-213742.jpg

20130728-213755.jpg

Det här inlägget postades i Eva, Fashion, Interior och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>