Kolla in Porteur – cykeln

Tog en cykeltur med min gamla vän Sara, hon kom cyklandes på sin nya cykel. Kolla in hennes cykel! Det är en Pret-a- Porteur! Den är svensk! Den är snygg! Den är färgglad! Den har en litet lastflaksväska i fram! Porteur är ett nytt svenskt cykelmärke, grundat av Jimmy Östholm. Cyklar som är anpassade för ett liv i stan, med allt vad det innebär. Namnet kommer från efterkrigstidens budcyklar i Paris. Porteur har ett samarbete med Unicef och för varje cykel som säljs så doneras en cykel till Unicefs ungdomsprojekt i utvecklingsländer. ”One for One we pay it forward!” Ja va Lovely!

20130729-231446.jpg

20130729-231502.jpg

20130729-231517.jpg Idag matchade även nagellacket….

Det här inlägget postades i Annika, Health, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *