Leopard…

Fick det eminenta uppdraget för tidningen Femina, att göra mina höstmode favoriter. Ett uppdrag där man verkligen måste kunna motivera och personligen känna att ens val kännr rätt. Inte bara klä upp en modell efter ett tema eller en trend. Jag som ung på 80-talet, minns hur jag förtjust jag var i leopardmönstrat. Särskilt i kombi med lite guldstänk. Det är ju på något vis lite lyxigt över det. Nu har åren gått och jag kan ju erkänna att jag ofta fegat ur att klä mig i leopardmönstrat. Blond, stl 40, snart 50…inte helt enkelt. Kan bli sååå fel. Hur som. Denna säsong är mönstret återigen aktuellt. Ett av mina danska favoritmärken, Custom Made, har denna säsong gjort en snygg, jyste leopardbyxa. Och det fina med dem är revärerna i ceris som gör dem elegant sportiga. Känns faktiskt som om jag vågar klä mig i leopardmönstrat i höst. Här min kombination hur styla denna look. Oavsett ålder och figur. Jag hoppas det kan inspirera och som sagt. Det handlar vem man är och hur man bär det. Mönstret är också u t a n åldersgräns! Vi fotade detta en varm, skön sommar junidag på Aller förlags bakgård i Helsingborg. Min tanke med denna styling är att blanda lite klassisk stil med ny design. Klätt men med ledig känsla är viktigt för mig. Byxan är i silke och elastan och kostar 1 449 kr. Finns också i svartgrå reptilmönstrat. För mera info www.custommade.dk

2 3 eva lindh 1 byxa

Det här inlägget postades i Eva, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Leopard…

  1. Agneta skriver:

    Älskar leopard! Men det finns alltid puckon som vill ha äkta vara, så frågan är hur mycket man ska promota det. Duality. XXO Agneta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>