Victoria´s Secret

Fotorvictoria secret 2Igår fick jag frågan om jag hade några favorit-trosor. Ja mina favoriter är ”No-show sexy hiphugger panty” från Victoria´s Secret De är tunna och smidiga och precis som namnet säger ”no-show” så är de osynliga under kläderna. Victoria´s Secret har precis öppnat i Sverige. Det finns en butik på Arlanda, terminal 5 och en på Göteborgs flygplats Landvetter. Själv passar jag alltid på att handla när jag är i USA.

Fotorvictoria secret 3

Det här inlägget postades i Annika, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>