Slit och släng

Lusten och intresset för ta tillvara på vad folk kastat har alltid funnits men har tilltagit under senare år. Där jag bodde sist hade vi två grovsoprum men endast tillgång till ett. Jag lyckades, tackvare att min granne satt i styrelsen, få nyckel till båda. Å gissa vad jag fyndat i dessa grovsoprum! Det är fascinerande men också förfärligt att se så hur mycket som slängs. Numera är det sopsorteringsstationen som gäller. Ett aber med dem är att de är bemannade med vakter som håller koll att allt går rätt till. Så när man rullar in måste det gå snabbt att ögna igenom vilken bil som är i färd att kasta något bra. För det gäller att haffa det i n n a n det landat i containern. För när det väl landat där är det oåterkalleligt. I dag blev fyndet en pinnstol. 20130810-164145.jpgEn av de bättre sopsrationerna. I Kullaberg. Snudd på ett konstverk!

20130810-164415.jpg

20130810-164711.jpg

Det här inlägget postades i Eva, Interior, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>