Naturlig tandkräm

DSC_0109

Jag kör naturlig tandkräm utan flour! Det debatteras kraftigt om flourets vara eller icke vara. Kommer ni i håg flourtanten? Jag kommer i håg! Jag kommer också i håg när jag varje gång ställde flourtanten mot väggen och frågasatte HUR de visste att det var bra. Jag ansåg att de omöjligt kunde veta det. Flour finns i vattnet, det det får räcka. Och när jag fick höra om alla hälsoproblem denna kemikalie kan ställa till med och att den dessutom förkalkar tallskottskörteln. Tallkottskörteln sitter mitt i hjärnan och anses vara förbindelsen till andevärlden och ett högre vetande. Det är alltså dörren till det andliga. Den är jag rädd om. Så nu har jag tagit ställning iallafall, jag kör naturlig tandkräm utan flour! På hälsokosten hittade jag Kingfishers naturliga tandkräm. Istället för konstgjorda smakämnen, färgämnen, konserveringsämen och blekmedel så använder Kingfisher fänkål, citron, aloe vera och tea tree. Lovely! Weleda har också flera bra naturliga tandkrämer.

weleda_tandkramer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Danska Urtekram har också tandkräm utan flour, naturliga och ekologiskaurtekram

 

 

Kanske återkommer jag med en utvärdering när jag testat alla :-)  Ja när jag ändå är i gång så kommer här en naturlig tandborste i bambu. Den hittade jag på Jordklok

bam101

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Annika, Health, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>