Genuina företag med bra tänk

Jag verkligen beundrar och gillar alla de nya olika alternativa små matproducenter som dyker upp på marknaden.  Börslycke Gård, är ett litet företag (drivs av mor & dotter) som tillverkar godsaker som kryddoljor, dressingar, marmelader, vinäger och härligt god konfekt på ett traditionellt sätt med bara naturliga ingredienser. Det är viktigt tycker jag, att sprida dessa små genuina företagare. På gården anordnas också djurskötarkurser, loppisar med mera. För mer info www.borslycke.se

Ett annat, numera mycket framgångsrikt litet företag som slagit igenom, är L:a bruket. Bra ekologiska produkter utan artificiella konsistens eller färgämnen med tillverkning i Varberg. Snyggt packeterat är det också. Nytt i år är tvättmedlet för denim och ull/kashmir. Rolig story med betogbadet deras är att det endast är en säsongsvara för att det är Bosse, fiskaren på orten, som tar upp tången, så vintertid går det ju inte. Mer genuint än så kan det knappast bli. www.lillabruket.se DSC06789 DSC06807 DSC06656 DSC06657 DSC06658 DSC06660 DSC06661 DSC06662

Det här inlägget postades i Eva, Food&Drinks, Health, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>