Tysk publicering

DSC06900

Fick i går hem tyska magasinet”Emotion” som gjort ett inslag om mig och vårt somriga växthus. Syftet med det var att det byggdes i syfte som uterum mer än för odling. Med tanke på att det ofta, dock med undantag denna sommar, regnar så mycket så är det ganska mysigt och praktiskt att ha. Att avrunda kvällar  där. I ur och skur. Mer info om växthuset Gothic  på Willabgarden. DSC06902IMG_0418 IMG_0280 timmrao122283 IMG_0297 IMG_0298

Det här inlägget postades i Eva, Garden och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>