Lite behind

 bild

Fick nöjet att arbeta för norska magasinet ”KK” i våras. Vi var i Falsterbo och fotade lite diverse jobb och blev ombedda att bara ta en xtra bild för ett intro. Det var ju köldgrader ute så vi var tvugna att lösa situationen så smidigt som möjligt så vi gjorde studio av 72 kvadrats yta.  Modellen var dessutom ganska nyförlöst och hade sin lilla baby och med så situationen var lite utöver den vanliga.  Men trots överbefolkningen med barnflicka, modell, Jennymejka plus hennes assistent, anna fotograf, jag och två hundar  fick vi till en så pass bra bild att det blev omslag!  Kan berott på det fina samarbetet länderna sinsemellan. Kunden norsk, Modellfamiljen dansk och fototeamet svenskt. Härlig trio! Visst är modellen lik en ung Sharon Stone!?

Iphonebilder 2013 1532 Iphonebilder 2013 1531 Iphonebilder 2013 1530 Iphonebilder 2013 1529 Iphonebilder 2013 1528 Iphonebilder 2013 1527

Det här inlägget postades i Eva, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>