Sittvänligt

carltonmiljeucl-m-bl-ad42-0954-u001-bl-cigar-1

Jag gillar Danska Bo Concept som möbelbutik. De har alltid snygga uppdaterade möbler som tilltalar.  De har också alltid snyggt inredda butiker och framför allt riktigt snygga kataloger och bilder på deras möbler. Hittade dessa bilder på soffor från Bo Concept. Enkelt och läckert presenterat. Jag vill absolut köpa alla möbler som visas på bilden i den slitna miljön, framför allt skinnsoffan och tavlan som är helt underbar.

En skinnsoffa kostar ganska mycket pengar, men soffan kan användas i många år och blir bara snyggare och snyggare med tiden. Ja, om man sköter soffan och behandlar den under tiden. www.leathermaster.se har massor med produkter och tips.

arcomiljeuar-m-bl-ac70-2181-al02-d012-1Läcker soffmodell med fint tyg. Gillar också färgen.

Bilder från Bo Concept.

 

 

Det här inlägget postades i Interior, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>