Unikt samarbete

cold-song-photowall-agentbauer-martin-bergstromCOLD SONG av  MARTIN BERGSTRÖM

Just nu känns det som många av landets illustratörer får stå i ramp ljuset, som de väl förtjänar! Här är ett unikt samarbete mellan Photowall och illustratörer från Agent Bauer. Jag tycker verkligen tapeterna får ett helt eget uttryck med illustrerade motiv.

I kollektionen Playlists by Agent Bauer har fem illustratörer från Stockholmsbaserade agenturen Agent Bauer tolkat sin favoritlåt och utifrån musiken har de skapat var sitt mönster som nu finns som tapet unikt hos Photowall.se.

– Musik är liksom konst ett universellt språk och vi ville se hur fem av Sveriges bästa illustratörer skulle tolka musik som betyder mycket för dem. Varje motiv i kollektionen får en djupare innebörd när man adderar ett sinne. Studera motivet samtidigt som du lyssnar på musiken som illustratören tolkat – det händer grejer då. Vi vill helt enkelt testa ett nytt grepp i en ganska traditionell bransch, säger Niklas Johansson, en av Photowalls grundare.

Vill du lyssna vilka favoritlåtar illustratörerna har utgått ifrån, finns de upplagda på Spotify – motivetsnamn är detsamma som låttiteln.

Tapet MY ROLLERCOASTER  av MAJA STEEN 

my-rollercoaster-photowall-agentbauer-maja-sten

 

Tapet CORE OF NATURE av GRAHAM SAMUELS

core-of-nature-photowall-agentbauer-grahamsamuels

Blommig tapet, BERG KIRSITS – POLSKA  av CLARA ALDÉN bergkirstispolska-photowall-agentbauer-claraalden

A FOREST | CECILIA CARLSTEDTa-forest-photowall-agentbauer-cecilia-carlstedt

Playlists by Agent Bauer finns exklusivt hos Photowall och består av fem motiv. Alla motiv beställs efter egna mått och kostar 360 kronor per kvadratmeter. Motiven går också att beställa som canvastavla med pris från 244 kronor.

Alla bilder från Photowall.se

Det här inlägget postades i Interior, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>