Paolo Roversi

Säger bara en sak missa inte Paolo Roversis utställning på Fotografiska som startar 4 oktober. Fast jag inte sett den än så kan jag lova att ni blir tagna av hans bilder. De är fantastiska!!! Det är mode någonstans mellan dröm och verklighet. Tänkte jag skulle lägga ut några bilder, men hur ska jag kunna välja när alla, precis alla, är helt underbara, magiska och jag bara försvinner in i bilderna…..1934906600494_0163827c2a_b-1Natalia Vodianova-2Paul-Roversi-5natalia-beauty50_253c7_5176ed4c_orig05

Det här inlägget postades i Annika, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>