Dill – Pop up restaurant

Screen Shot 2013-10-01 at 9.17.53 AM

 

 

 

 

 

 

Genialisk PR. ….. Dill en pop up restaurant i Stockholm. Den ligger mellan Slussen och Fotografiska, nästan insprängd i bergsväggen. Jag gick förbi där förra veckan och jag bara WOW vad är detta….. vad är det här för fantastisk restaurant….. Sen fick jag förklaringen, det är Dill en pop up restaurant, poppar upp i 3 veckor, med råvaror från Lidl. Ja släng om bokstäverna så blir det Dill, lägg till en engelsk stjärnkock och inred snyggt & spännande i en rå källarlokal. Succén  ett faktum, fullbokat. PR när den är som bäst!

Klicka på länken….

http://youtu.be/S62mQyLAZl8

thumbnailRest_Dill_Etoall_25_low-1500x1001

Rest_Dill_Etoall_18_low-1500x1001

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder lånade från etoall.se

 

 

 

Det här inlägget postades i Annika, Food&Drinks, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *