Hunger

20131008-213842.jpg I går hade Hunger release fest. Hunger en ny mattidning. Helt ny i sitt slag! Chefredaktör är Mats-Eric Nilsson, det är han som skrivit böcker om matfusket, Den hemliga kocken, Äkta vara och nu senast Saltad nota. Jag säger ofta hur sjutton kunde det gå så snett ned vår mat, med alla dessa kemikalier och skit som tillsätts i maten. Ett super viktigt ämne som verkligen behöver belysas! Ett kontroversiellt omslag kanske på premiärnumret av Hunger? Näe det är ett vildsvin, ett vilt svin, vildsvinen lever fritt i skogen, så köttet är ekologiskt, rent alltså. Kocken Carola Magnusson hade lagat jättegod pulled pork som det bjöds på. Kommer ni i håg Carola Magnusson hon som införde naturliga råvaror utan tillsatser och bannlyste halvfabrikat på Perslundaskolan i Ockelbo i programmet Matakuten. Och lyssna…. Det blev inte dyrare! På release festen bjöds det även på en god äppelkaka gjord på fallfrukt. Läs den intressanta artikeln i tidningen om äpplenas catwalk. Den berättar varför butiksäpplena ser så perfekta ut och samtidigt smakar så lite. En osannolik sorteringsprocess….

20131008-215859.jpg

Det här inlägget postades i Annika, Food&Drinks, Health, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>