Levande möbler?

20131004-113200.jpgFilippa och Kajsa från Polhem testade balansen på en av lekmöblerna som heter Elefanten. Eric gör en bana av krokodilen..

Jag var med mina två killar Eric 4 år och Olle 2 månader på pressvisning för www.bobles.dk lekmöbler hos Polhem Pr. Stämningen var på topp med massor av barn i olika åldrar som röjde loss, åt bullar och drack festis. På denna pressvisning fick man även sitta, stå, ligga, hoppa, gunga och leka på möbler. Vad kan man mer förvänta sig av en pressvisning?

Det gick inte att ta miste om att det var lekmöblerna från bObles som var fokus på pressvisningen. Där fanns massor av lekmöbler i olika former placerade under ett fint stort uppblåst lila randigt tält. Det var bara att gå in och röja loss och testa alla möbler, vilket alla barn och vuxna gjorde :)

bObles är inte bara lekmöbler – det är en filosofi kring barn. Filosofin baseras på att barn mår bäst när de får röra på sig. När barn har en god kroppsuppfattning, ökar inlärningsförmågan, de fungerar bättre i sociala sammanhang och är glada. Därför designar bObles lekmöbler som främjar barnets motoriska utveckling och bjuder in till kreativ lek.

Det danska företaget bObles har fått flera internationella priser för sina produkter. Lekmöblerna är gjorda av EVA-foam och designad i fina färger, som lila och turkost. Dessa lekmöbler kan jag tänka mig att mina söner även kan få ha och leka med i vårt vardagsrum. Dessa är faktiskt snygga till skillnad från många andra lekmöbler som får stanna i barnrummet.

bild 1-1Här visar Ture hur möblerna fungerar. 20131004-095445Även för de minsta: Olle två månader tränade nacke och rygg på kycklingen som denna möbel heter :) möblerna passar verkligen för barn i olika åldrar.20131004-113242Kämpa Olle kämpa :)

20131004-113251Och ballonger till alla.

20131004-113347

Roligt att bygga olika banor med lekmöblerna fiskarna, perfekt för balansträning.20131004-113324

Ja, man kan ju också stapla möblerna. Eric tyckde det var fantastiskt roligt!

Eric, 4 år tycker att den roligaste möbeln var krokodilen…

Lekmöblerna kostar mellan 229 -1799 kr.

 

Det här inlägget postades i Interior, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>