Så Himla festligt

DSC06905

Kom över denna lilla folder från textilmärket Himla härom veckan. Blev aningen konfunderad när jag fick den i min hand. Varför? Jo, på omslaget. En bild stylad med rekvisita som fick mig att tänka på allt annat än mjuka kuddar och textilier i sober färgskala. Ridpiska, läder och notera på golvet-handbojjor! Så himla kul och så himla festligt och framförallt vågat med dessa atteraljer med budskapet att sprida deras inredningsfilosofi. Lika överraskad blev jag över en rubrik i Residence i somras. Rubriken i det sommarbaserade inredningsreportaget fick mig lite att hajja till. Eller så har jag bara lite väl livlig fantasti. Kul tycker jag i alla fall att det var. DSC06906

20131010-124759.jpg

Det här inlägget postades i Eva, Interior, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *