Världsnyhet en automatisk tidningskiosk!

20131010-111748.jpg Helt nytt är en tidningskiosk som trycker tidning på två minuter.

Det kändes nästa som om jag stod vid professor Balthazars (Kroatiskt barnprogram från 70-talet) magiska maskin där det alltid kom ut något spännande, när jag stod vid den nya automatiska tidningskiosken som finns på våning 3 i Mood Stockholm.

Det går till så här: Du betalar tidningen med ditt kort,( tidningen kostar i dagsläget lika mycket som om du köper den i en affär). Tidningen trycks under tiden du väntar, det tar ca två minuter. Vips så ligger en nytryckt tidning i ena ändan av maskinen.

Ja man kan ju verkligen undra vad denna tidningsmaskin är bra för. De själva säger att det gynnar till en bättre miljö, då det inte trycks upp fler tidningar än vad som verkligen läses. Det är mängder av magasin som går från tryckeriet direkt till soptippen. Anledningen till det är att man trycker uppe en större upplaga en vad som efterfrågas.

Det som är bra är att du lätt och snabbt kan få tag på internationella tidningar, ( det kommer att finnas fler internationella titlar än vad som finns i dag) samtidigt som du sparar på miljön. En undersökning visar nämligen att den nya tekniken har 60 % lägre utsläpp av fossila växthusgaser i och med att det varken krävs transporter eller returhantering. Bakom Meganews Magazines står Hans och Lars Adaktusson. 20131010-111739.jpg Många magasin att välja på.20131010-111721.jpg 20131010-111704.jpg Betala med ditt kontokort..välj vilken tidning du vill köpa..20131010-111650.jpg Tidningen kostar lika mycket som i affären.20131010-111553.jpg Efter två minuter är den nytryckta tidningen klar att läsa.

Det här inlägget postades i Fashion, Food&Drinks, Garden, Interior, Lifestyle, Maria, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>