Exklusiva doftljus

 

GA11956_TOLVE_1-1Byredo, Sveriges enda dofthus, stöpte sitt första doftljus i Stockholm 2006. Idag finns doftljusen världen över och är en självklar detalj i många hem. Svenskt Tenn och Byredo möts nu för första gången i ett exklusivt samarbete, förenade i en gemensam kärlek för hantverk och unika detaljer. Utifrån Svenskt Tenns historia, har Byredo tagit fram tre dofter av svunna tider. Alla med ett unikt lock formgivet av Jakob Solgren. Jordig ekmossa, timjan och björk kännetecknar därför doftljuset Tolvekarna. Priset på 850 kr kan ju diskuteras om det är för dyrt heller inte. Men när vi köper parfym så betalar vi gärna dyrt får att få de magiska dropparna. Doftljusen finns hos Svensk Tenn, så klart!

GA11958_GARDENIA_1Doftljus Gardenia har en doft av tonkaböna, rosa grapefrukt och kardemumma.

GA11957_ORIENTEN_1

Doftljus Orienten  doft av kryddor, rökelse och ett romantiskt inslag av vanilj.

Bilder Svenskt tenn

Det här inlägget postades i Fashion, Interior, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>