Plåtningar

Kan man bli plåtning & stylingsbakis? Ja det kan man, för det var jag i går…. :-) Plåtade nyårsmode med inredning i fredags. En del av beställningen var ombonat. Och jag hittade det här fantastiska gamla underbara huset som stod tomt. Jag blev kär i huset och dess härliga energier. Nu var det ju bara det at det skulle bli ombonat. Så tänk er att ni gör en flytt, flyttlasset ska packas och packas upp, flyttkartonger packas upp och huset stylas iordning, jag är kreatör, stylist och projektledare. Min titel förutom Stylist är Visual Concept Coordinator. Viktigt är att man är ett skönt team och alla är mästare på sin sak, som fotograf, hår & make up artist, modell och assistenter, ja och så jag då. Sen är det bara att köra full fart hela dagen, 12-15 bilder. För att sen vid dagen slut hinna riva allt ner allt vackert och packa ihop för att skynda sig hinna buda tillbaka så mycket som möjligt. Jag frågade assistenterna om de kom i håg vad vi gjort underdagen, vad var första bilden? näe de kom inte ihåg. Knappt så jag kom i håg, ibland efter dagens virvelvind så tänker man oh my God vad var det som hände :-) Och mitt i denna galna villervalla så är det så kul & kreativt. Hann inte ta så mycket behind the scenes, men här kommer några bilder…..

20131020-114129.jpg

20131020-114245.jpg

20131020-114713.jpg Så här fort går det så jag fastnar inte ens på bild… full fart framåt

20131020-114845.jpg Om jag redan är på nästa bild så rycker fotografen in och hjälper till med skopåsättning

20131020-115031.jpg 123 Action

Tidigare i veckan så gjorde jag omslag för tidningen Hälsa, en behind kommer här

20131020-115358.jpg Vi har såna intressanta samtal under förberedelserna innan vi tar bilden. Jag kan prata helt fritt om mitt stora intresse för hälsa och personlig utveckling utan att verka lite galen och flummig. För det är ju just om det som Hälsa skriver om. Behöver inte ens tona ned när jag pratar om frekvensmaskiner :-) Det här omslaget gjorde vi för ett tag sedan, tidningen är ute nu.

20131020-115919.jpg

Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Health, Interior, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>