Shop maybe Not

bild

Var ute och rekade runt och hade vägarna förbi detta omtalade dokusåpa varuhus. Oh, herregud. Ja, det var en upplevelse. Jag kände mig långt, långt bortom lågkonjukturen. Här rådde shoppingglädje jag sällan skådat. 5

Knökfull parkering trots att klockan bara var fredag förmiddag.

4

bild

Med skrämmande nyfiken fascination så mejlade jag varuhuset för att förse mig med lite fakta kring detta fenomen. till svar fick jag. 69 kassor med försäljningsrekord på 33 miljoner dagskassa som mest. Snittet ligger annars på ca 15 mill dagligen. 1 500 anställda. Antal besökare 8-10 000 lågsäsong och besöksrekord 27 500. Kring varuhuset, att tillägga, finns en massa ytterligare butiker och diverse hotell/ stugbyar vilket vittnar om hur poppis detta verkligen är. Detta vägstopp var med skräckblandad förtjusning ska jag erkänna.

IMG_6630

Egen tidning finns så klart!

DSC07339 DSC07338

Det blev faktiskt ingen shopping alls i Ullared utan jag begav mig vidare till mina älskade sopstationer och tippar. Där gör jag mina lovely fynd!

IMG_5199

Det här inlägget postades i Eva, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>