Hår

Iphonebilder 2013 2666

Det här med hårväxt är ju ett ganska komplext ämne. Lika mycket som vi älskar och dyrkar det, så är det för många prio ETT att ta väck. Eliminera. Totti. Bort ska det. För gott. Vi har alla olika relation och uppfattning om hårväxt. Det både stör, berör och förför. På 80-talet gjorde sig klädmärket Benetton sig kända över sin uppseendeväckande reklam. Italienska fotografen Oliviero Toscani var kreatören bakom dessa fantastiska bilder och kampanjer. De var ofta med bra politiska budskap. Dock ibland med väldigt obscena bilder men fantastiska var de! En tidning gjorde de också. Colours hette den. Tyvärr har jag bara ett ex kvar i min ägo. Bifogar lite bilder ur deras tema om just ”hår”. En sak är säker. Jag saknar ett Olivieros och Benettons starka kampanjer.Iphonebilder 2013 2647 Iphonebilder 2013 2645 Iphonebilder 2013 2656 Iphonebilder 2013 2657 Iphonebilder 2013 2669

Iphonebilder 2013 2658DSC07911

Väninnas lilla toy-pudel i Emma fårskinnsfåtölj

Ansabild

Dominic Rouse, England, f. 1959-, fotografi, ’Trim’,

Det här inlägget postades i Eva, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>