Fred Segal + Lenny Kravitz

FredSegal01

Härliga butiken Fred Segal hittar ni i Los Angeles Det finns en på Melrose och en i Santa Monica. Fred Segal är känd för att dressa celebrities, rock stars and locals. Nu ska de till att expandera, flera butiker pågång i Japan, Las Vegas och Miami. Jag gör alltid ett stopp på Fred Segal när jag är i LA.

Nästa år inleder de ett design samarbete med Lenny Kravitz, Fred Segal x Kravitz Design.

lenny-kravitz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här säger ”Fred Segal” om Lenny ”With his L.A roots, sense of style and impeccable eye for design, Lenny really understands the Fred Segal brand and aestnetic. He is the perfect partner for our inaugural exclusive collection.”

Och så här säger Lenny Kravitz själv: ”I grew up shopping at Fred Segal and have always felt connected to the brand and what it stands for – a vibe of laid-back luxury that resonates far beyond Los Angeles.”

Kravitz kommer designa 10 unisex items, kläder och accessoarer och en limited-edition motorcyklar. Det här känns som ett klockrent design samarbete! Känns också bra att jag håller på att planera min nästa LA trip.

 

Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fred Segal + Lenny Kravitz

  1. Sofia Fransson skriver:

    Yummie! säger vi för detta inlägg och känner att en resa till LA kanske bör planeras inför framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>