Antikvariat – det nya med gamla böcker

De traditionella anikvariatskunderna, de som kom in och letade och köpte speciella gamla böcker blir allt färre och färre. Nu efterfrågas i stället kvadratmeter och hyllmeter av gamla och begagnade böcker, de används helt enkelt på annat sätt. En viss kund köper och beställer hyllmeter av gamla böcker för att inreda ett bibliotek, de spelar ingen roll vad det är för böcker, bara det ser snyggt ut i biblioteket. En annan kund köper böcker per kvadratmeter för att bygga installationer. Jag åt middag med ett par anikvariatsägare för ett tag sedan som intressant berättade om det nya sättet att sälja böcker på nu. Svårast var att hitta bra packkartonger till alla stora beställningar. Kanske hamnar böckerna som butiksinredning……

20131124-005734.jpg

20131124-005756.jpg

20131124-005814.jpg

20131124-005832.jpg

Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>