Fotograf Jørgen Reimer

20131207-042630

En av de skönaste och mest erfarne fotografer som jag jobbar med är Jørgen Reimer, han är en riktig härlig ”söderkis” som slutar alla sina meningar med ett ”asgarv”. Vi har gjort reklamjobb och bland annat ett modejobb i Spanien ihop.

Jørgen började sin karriär som fotograf i NY i slutet sv 70-talet. Han har jobbat världen över. Ett uppdrag han hade, var att han reste till 22 länder för att ta de bästa bilderna…. Det säger lite om ambitionsnivån.

Tysklands reklamtidning ”Archive”, är världens mest kreativa tidning enligt Jörgen publicerar tidningen de bästa reklamjobben från hela världen en gång i kvartalet. Han har haft med en av sina bilder i specialtidskriften som heter ” 200 Best Photographers world wide ” varje gång den kommit ut.

Hans senaste jobb var att plåta inredning för företaget bucksandspurs.se. Det blev en tripp till Dalarnas djupa skogar för att hitta den bästa miljön. Snyggt!!

B&S_Bord_lågbord från Bucks & Spurs.Bild 1Möbler och staty från Bucks & Spurs. B&S_Spegel_2_lågSpegel från Bucks & Spurs.

 

 

Det här inlägget postades i Interior, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>