Isabell Yalda Hellysaz

962980_10151796839886117_1818883904_n

Lägg Isabell Yalda Hellysaz namn på minnet, hon är en av de tolv nya modemärken som får genom Svenska Moderådets projekt Rookies möjlighet att synas under ett år, i bland annat showroom, utställningar och visningar. De tolv Rookies-kandidaterna till 2014 års upplaga är utvalda efter en ansökningsperiod och juryprocess som pågått under hösten. Bland kriterierna finns en bedömning av design, produkt och koncept. De utvalda presenterades i en miniutställning i slutet av november. Deras första modevisning blir i samband med modeveckan i Stockholm i januari 2014. 

 

Look4

Look2-1

Look6_2

Jag gillar hennes futuristiska snitt på plaggen.

Look3

 

Det här inlägget postades i Fashion, Maria och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>