Helgpyssel

kransar vägg

Väggdekoration att göra själv. Dessa har jag gjort och det krävde varken särskilt mycket tid eller pengar. Fr vä. Bakad brödkrans (kan dock vara fint med rött band kände jag nu)Kottar klädda på grov ståltråd och grovt linneband. Stjärnmönstrat. Plocka de rakaste pinnar du kan hitta och gör din egna sjärna eller en julgran som också har enkla former. En sekatör är ett måste! Gran i guld. På välsorterade hobbyaffärer kan du hitta denna lättböjda ståltröd i guld. Helt lovely att jobba med. Hjärta av grov ståltråd som klätts med grovt linne. En fin ädelgran råkade jag missköta, men med lite snöspray fick den nytt liv och en vinter till fast inomhus. Vacker i sin enkelhet hur som. Jag har, efter nu haft Blåregn, kunnat konstatera att den busken har enormt viga grenar. Så det blev en liten spartansk dubbelkrans med lite bastband som dekoration. Fina strutar gör du lätt med lite grovt papper. Dessa fick sig en liten dekortiv fårullskant som jag limmade fast. Alternativt  ett vackert band. Har man lavendelbuskar är det lite trevligt sy små hjärtan. Eller bara fyrkantiga små kuddar.  Sprider härlig doft i strumplådan.

Ja, detta var lite förenklat julpyssel att roa sig med. Arr/ Styling Eva Lindh. Foto Anna Kern.

Det här inlägget postades i Eva, Interior och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Helgpyssel

  1. Pingback: Barnkläder från Bon point | So Lovely

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>