God jul & gott nytt år

God Jul och ett riktigt Gott Nytt År på er! På mitt kontor Atelje M18 så sitter det en massa härliga kreativa människor. Helt vips helt plötsligt vid fikabordet så hade de gjort några fina och roliga julkort. Marianne Pettersson Soold, (ja det är hon som gjort vår fina logga :) skrev och så fick de som ville tolka med en teckning till. Här kommer några av julkorten…..08marianne_pettersson_soold16maria_nilsson_thore_marianne_pettersson_soold09johan_unenge_marianne_pettersson_soold04johan_unenge_marianne_pettersson_soold03caroline_linhult_marianne_pettersson_soold06maria_nilsson_thore_marianne_pettersson_soold

Det här inlägget postades i Annika, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>