NOT SO LOVELY

vägtull1 vägtull

Hörde precis på nyheterna om förslaget att höja trafiktullarna med anledning att de inbringat för lite pengar. Ok. Och återigen ska bilisterna straffas för storstadens olika exploateringar. Denna gång nu för utökad tågtrafik. Det ska alltså bilisterna nu igen, som redan ganska hårt belastade är, betala för!? Och jag frågar mig.  Var inte tanken med dessa vägtullar att minska på trafiken!? Ja, och nu när det visat sig att det så gjort. (I stockhom har den minskat med ca 20 %) JA, OCH ÄR DET INTE BRA DÅ!? Nej, det visade sig än en gång att våra politiker bara ska casha in mer och bilisterna ska betala. Money, money och mera money

Det här inlägget postades i Eva, Not So Lovely och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>