Formex vår 2104

20140114-114458

Mateus är bara en av alla utställarna som lansera nya fina produkter. Nytt är denna fina vas.

I dag öppnar Formex  vår 2014, här samlas inredning, mat och mode under ett och samma tak. Fokus ligger på inredning, men de senaste åren har det vart mer och mer modeföretag som deltaget. Det som visas här, är det vi kommer att se och kunna köpa i inredningsbutiker, blomsterbutiker och en del klädbutiker under våren  och sommaren.unnamedHeart of lovikka finns på Formex med höst 2014.

unnamed-1Heart of lovikkaxga2shbogzfxtptwzxfp

Alexander Lervik och Aurélien Barbry ställer ut på Formex med Tingest - gamla traditioner i modern form. Kollektionen innehåller sju produkter i naturliga material, med en grundtanke kring hållbarhet och miljö. Serien innehåller bland annat ljusstakar, vaser och brickor och de produceras i Sverige. Inspirationen har Lervik fått från landskap och natur.

unnamed-2 Kamelo finns alltid på plats på Formex, nu med temat Desert Rose.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>