NOT SO LOVELY!!!!!!!

20140116-234419.jpg
Något har hänt i staden Stockholm på bara senaste halvåret. Något som stör mig oerhört. Vad? Jo. Att det pågår en förfärlig j-a P-bötesrazzia i hela stan. All respekt för vakter som ser över felparkerade bilar. Absolut. Men nu är syftet ganska så uppenbart att bara casha in pengar. Till varje pris. Förr var det typ två st pvakter som strosade runt med vänligt bemötande. Till skillnad mot i dag. Nu går de i trupp. Ofta 7-8a stycken. Stylade i neongröna västar. Drillade att bötfälla. Oavsett om du felparkerat eller ej. Tre minuter sen kan bli dyrt. Usch och fy fn säger jag över denna ganska krassa pengajakt på stadens invånare och yrkestrafikanter som i tjänsten måste ha bil.

20140117-002000.jpg

Det här inlägget postades i Eva, Lifestyle, Not So Lovely och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *