Trailern på bergstoppen

IMG_0789

Tokigt galet men ändå helt fantastiskt! Högt högt upp på en tillplattat bergstopp, ja där hade vi hyrt en trailer av en cowboy för ett par nätter. Vi körde rakt upp på en dammig smal smal väg. Sista branten fastnade vi och Maria gasade på som sjutton och jag skriker passa för fan när däcken få fäste då far vi i 190 ut för slänten. Såg Kalle Anka framför mig när han kör sin campingvagn som slängs fram och till baka över stupen. Sen fick vi värsta skratt attacken. Det blåste Santa Ana winds och det räcker inte med att säga att det blåste inte heller stormade, mer orkan styrka….. IMG_0777IMG_0800IMG_0827Sen blev det mörk jätte mörkt, ingen el, några få lampor skrapade vi fram. Vagnen riste fram och tillbaka, ja riste och riste skakade och hoppade i vinden, vi var så rädda att vi skulle fall off the cliff. Men ändå så var det så vackert vi var granne med himlen och alla tusen stjärnor, fullmånen lyste stark och vacker. IMG_0832IMG_0836Mitt i allt detta skulle ett modejobb förberedas medan fotografen Maria Östlin läser sin bok.IMG_0847IMG_0855

En härlig morgon hike…..

Ok jag bjuder på nästa bild, för det tar inte länge innan vi turned in to trailer trash…… Undrar va cowboyen tänkte när han kom och bytte vattentanken efter ett par dagar, han hade dessuton gjort sin research så han viste att jag jobbade som stylist……2-12Lugnet efter stormen!

Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>