Lite kuriosa

Var försiktig med att använda ordet faktiskt i engelsktalande länder….. Fotograf Maria och jag går igenom lite bilder i kameran medan modellen och hår och makeup artisten står och väntar. – Den här bilden är ju jätte bra. – Ja faktiskt. -Men kan faktiskt ändra på det där- Ja det blir ju faktiskt ännu bättre. Vad modell och hår&make up artisten hör är….. -Huluhallu ha fuck this. -Ja fuck this. -Hululahaluha fuck this haluhu. -Ja huluhalaluhu fuck this huluhaluhu. Tur att de frågade vad vi pratade om egentligen ha ha

En dag när vi kom hem till huset så luktade hela huset skunk. Vi ut med soperna, ut med blommorna och det stank skunk, vi sniffade och sniffade för att lokalisera och till slut så kom jag fram till att det måste varit en skunk som sprutat precis utanför huset. Vi blev så trötta, jag har aldrig varit så trött så jag sa att nu har stylisten kört slut på energin. la huvudet på kudden och det har aldrig känts så tungt. Dagen efter började det lukta igen. Då sitter grannarna ute i trädgården och det är som en dimma. De sitter och röker skunk weed……

När vi plåtade i öknen vid en gammal gas station, som nu är movie set. Så kommer vakten fram, han ser ganska skräckinjagande ut och säger. I´m just going to warn you…. stay off the road because people are going to try to run you over, I´m just warning you! 99% of the people out here are ex convicts and 1% are motorcycle riders. -Ähm so you mean its dangerous to be here? -I´m just warning you! If something happens just call the other guard and he will come and get me. Ähhm ok! :-0

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Annika, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *