Gott syfte

20140203-084903.jpgFormgivaren Johanna Strand samarbetar med den ideella föreningen International Cow Association och presenterar unika produkter framtagna i läder. Ett projekt som lyfter fram människans relation med kor och värnar om djur och natur.
De unika objekten, huvudbonad, halssmycke, håraccessoar och halskrage och väskor är än så länge prototyper med förhoppning om produktion längre fram. Utställningen Rödfagra, Dagranda, Magerros och Råstark visas i hotell Scandic Malmens skyltfönster Svarta Lådan mellan den 8 oktober – 4 november, Götgatan 49 – 51 i Stockholm.

Det här inlägget postades i Eva, Fashion och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>