Pizza på ett blomkålshuvud

20140317-231456.jpg
Som många av er vet så äter jag inte gluten, så jag har inte ätit pizza på ja jag vet inte när…. Så det såg ju jätte gott ut när jag hittade ett recept på pizzabotten gjord på ett blomkålshuvud…. Ohhh så gott det blev
Pizzabotten
Kör ett blomkålshuvud i matberedaren.
Blanda blomkålssmulet med ca 1dl mandelmjöl, 3 ekologiska ägg. 1msk oregano och lite salt o peppar.
Platta ut på plåt med bakplåtspapper grädda i 25 min i 200 gr.
Ta ut och lägg på toppingen. Jag la på tomatsås, ( önskar jag kunde säga att jag gjorde den från scratch, men nej jag använde färdig….) skivad banan, ekologiskt stark chorizo, valnötter, rödlök, feta ost, ruccola. Grädda ca 10 min till. Voilà glutenfri pizza….. Dekorera gärna med mer ruccola

Det här inlägget postades i Annika, Food&Drinks, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>