Assistentens blogg

Screen Shot 2014-03-18 at 8.45.19 PM

Jag hade tydligen sagt till min assistent Johanna att jobba som frilansstylist är mer som en livsstil…. Jag tycker att jag både har splitvision, multitask-egenskaper och typ har ”flera bollar i luften” samtidigt för att allt ska falla på plats innan, under och efter en plåtning.  Men hörrni mitt i allt detta så ska man ju komma i håg att dokumentera allt man gör för bloggen….. Det bör ju också ingå i livsstilen….. Men nu hinner jag inte alltid det….. Jag trodde att jag kört helt slut på assistenten under flera dagars förarbete inför resten av veckans plåtningar. Men hon har bloggat…. hur sjutton hann hon det….. såg inte ens att hon fick upp kameran :-) Så jag skickar helt enkelt in er på hennes blogg. Hon har bloggen Johannas mode på Uppsala Nya Tidning, UNT.

 

Det här inlägget postades i Annika, Fashion, Lifestyle och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>